Besparen op uw woonlasten

Een huishouden geeft op jaarbasis gemiddeld een maandinkomen uit aan gas en licht. Met het isoleren van muren, dak en vloer en het installeren van energiezuinige installaties voor verwarmen en ventileren kunnen veel woningen energiezuiniger en comfortabeler worden gemaakt. Met zonnepanelen kan een deel van de energiebehoefte zelf worden opgewekt. Zo blijft wonen ook in de toekomst betaalbaar.

Energielabel
Het energielabel is vergelijkbaar met het label voor witgoed. Het label laat zien hoe energiezuinig een woning is. Begin 2015 ontvangen alle woningeigenaren een voorlopig energielabel dat is gebaseerd op het bouwjaar van de woning. Dit dient bij verkoop of verhuur omgezet te worden in een definitief energielabel.

Woningadvies
Met een Woningadvies weet u precies waar u aan toe bent als het gaat over isoleren van uw huis en investeren in energiezuinige installaties of zonnepanelen. Ook kan worden gezorgd voor de nodige hulp bij het aanvragen van financiering en subsidies tot en met de oplevering van het project.

Maatwerkadvies
Een gecertificeerd Maatwerkadvies wordt vaak toegepast wanneer er ook een energielabel wordt vereist of wanneer dit als voorwaarde wordt gesteld voor het verkrijgen van subsidie.

MM Energiediensten informeert u graag over de beste mogelijkheden in uw situatie.